орис Джонсън предупреди, че в Англия могат да останат в

...
орис Джонсън предупреди, че в Англия могат да останат в
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Локдаунът може да продължи до април

орис Джонсън предизвести, че в Англия могат да останат в действие строги ограничавания до април, като Народното събрание бе свикан да гласоподава новите ограничения, написа английският вестник The Times.

Премиерът сподели на депутатите, че до момента в който цялостните ограничавания, в това число затварянето на учебни заведения, ще останат доникъде на февруари, обществеността не би трябвало да чака всеобщо облекчение на разпоредбите в този миг.

Той сподели, че доста ограничавания могат да останат за по-дълго на място и ще бъдат облекчени единствено със "стабилен, следен и районен " метод.

"Излизането ни от пашкула на локдауна няма да бъде огромен гърмеж, а последователно разгръщане ", сподели той. "Ето за какво законодателството, което би трябвало да гласуваме ще важи до 31 март - не тъй като чакаме цялостното блокиране на националното равнище да продължи до тогава, а с цел да разреши устойчиво, следено и потвърдено придвижване на индикаторите надолу по районен принцип ".

Премиерът сподели на депутатите, че ще има "непрекъснат обзор " на ограниченията със законово условие да се преглеждат на всеки две седмици и законово обвързване за премахването им, в случай че те към този момент не са нужни.

"Намираме се в в сложен заключителен стадий, който беше комплициран от новия вариант ", сподели Джонсън.

"След маратона от предходната година ние в действителност сме в спринт, конкуренция за имунизиране на уязвимите по-бързо, в сравнение с вирусът може да доближи до тях. Всяка игла във всяка ръка прави разлика. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР