Оригиналното решение беше предложено от дизайнери и инженери от региона

...
Оригиналното решение беше предложено от дизайнери и инженери от региона
Коментари Харесай

Помпате гумите на велосипеда с въздух под налягане в рамката

Оригиналното решение беше препоръчано от дизайнери и инженери от района на Пиренеите във Франция. Те демонстрираха нововъведението, създавайки велосипеса SNOKA, който ви разрешава да " оставите ръчната помпа вкъщи ".

Отсега нататък велосипедистът няма да губи време и сила, с цел да надуе спаднала гума - Устройство, запечатано във велосипедна рамка ще се оправи с тази задача. Проектът SNOKA към този момент се появи на платформата за набиране на средства Kickstarter, а правилото му на деяние е напълно елементарен.

Преди да стартира колоезденето, велосипедистът би трябвало да попълни с въздух резервоара в рамката, като го прави с елементарна помпа през специфичен клапан. Налягането в рамката не надвишава 12 бара и се контролира от клапан, който изпуска непотребния въздух.

Ако е належащо надуването на колелото по време на колоездене, потребителят би трябвало да употребява единствено маркуч, с цел да свърже клапана на рамката към клапана на колелото. Специално устройство ще ви помогне да определите степента на надуване на гумите.

Един " заряд " на въздух в рамката е задоволителен за напомпване на две или три колела, според от типа им. Цената за предварителна поръчка на велосипед SNOKA (модели Aghata или Gravaël Raw) на Kickstarter е Щатски долар 1163.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР