Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и

...
Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и
Коментари Харесай

Вижте Мария по пижама

Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и в петък вечер препълни до спукване столичния Bedroom Premium Club на дълго чаканото пижамено празненство BedTime Stories. Второто тематично събиране на феновете на Мъжката Библия беше отдадено на основателя й - Хю Хефнър. Партито анонсира появяването на особено колекционерско, 300-странично издание, отдадено на живота, любовите и делата на бащата на Playboy.

Философията на празненството, където никой не беше пуснат, в случай че не е по пижама, се изяснява от продуцентите на Playboy-партита, Борис Гълъбов, Христо Сираков и Любен Дилов-син по този начин: "Хю Хефнър е един от дребното, за който след гибелта му е мъчно да се каже "Той в този момент е на едно по-добро място ". Пижаменото празненство удостоверява тъкмо това! ".

Звездните фешън икони се бяха погрижили да си обезпечат кой от кой по-луксозна пижама, с която да засенчи останалите. Фолк певицата Мария се появи в компанията на своя добър другар, дизайнерът Чавдар Иванов, основател на неповторимия и зелен спален тоалет, с който миньочето събра погледите на всички в Bedroom Premium Club. А в разгара на празненството, Любен Дилов-син простичко заключи атмосферата с афоризма: "Човекът е човек, когато е в пижамата на различен човек "

BedTime Stroies съумя да извади от доброволната му изолираност даже Емил Кошлуков, който се появи в компанията на неувяхващата Жени Калканджиева. Почти целият личен състав на модерната клинака "Имани ", куп звезди от шоубизнеса и модата бяха измежду ВИП гостите, които танцуваха в истински спални тоалети до сутринта. А уредниците на BedTime Stories, Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълабов, както и притежателят на Bedroom Premium Club Веселин Борисов, се появиха в особено направени за тях първокласни кабинетни пижами от супер скъпи материи. Всеки, който не беше спазил дрескода можеше да се снабди с халат от лимитирана серия с марката Playboy още на входа. И макар, че халатите бяха планувани за тези, които не са с пижама на тематичното празненство, съвсем всички посетители побързаха да си вземат по един за спомен.

Топ плеймейтките Анна-Мария, Брита, Даная, Гергана Стaменова, Ива Няголова и Петя Димитрова изнесоха същински театър. Цялото заведение беше декорирано като гореща спалня с воали, в която всички се разхождаха по пижами и халати. А изкусителките, дружно с неповторимия балет на Bedroom Premium Club, под хореограията на Калин Калинов от “X-NRG Crew” и Галя Христова, мачкаха чаршафите на същинско легло, окачено на вериги над сцената.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР