Оригиналната тонер касета ще струва 44 лв. с ДДС, съобщиха

...
Оригиналната тонер касета ще струва 44 лв. с ДДС, съобщиха
Коментари Харесай

Brother пуска лазерни устройства Toner Benefit

Оригиналната тонер касета ще коства 44 лева с Данък добавена стойност, оповестиха от компанията

Лазерният принтер HL-1222W ще се предлага на цена 189 лева с Данък добавена стойност и стартов тонер за 1500 страници

Японската компания Brother възнамерява да пусне на пазара нов вид лазерни устройства под името Toner Benefit. Подобно на известните модели Ink Benefit, употребяващи мастилено-струйна технология, новите лазерни модели ще работят с истински консумативи с доста ниска цена.

Себестойността на всяка отпечатана страница с Toner Benefit ще стане няколко пъти по-малка, спрямо тази при предлаганите сега на пазара лазерни устройства, оповестиха от компанията.

Новата линия ще се появи на пазара още през ноември с два модела от начален клас с атрактивни цени. Лазерният принтер HL-1222W ще се предлага на цена 189 лева с Данък добавена стойност и стартов тонер за 1500 страници, а мултифункционалното устройство DCP-1622W ще коства 279 лева с Данък добавена стойност, също с тонер за 1500 страници.

Мултифункционалното устройство DCP-1622W ще коства 279 лева с Данък добавена стойност, също с тонер за 1500 страници

Двата модела имат идентична скорост на щемпел от 20 стр./мин., разполагат с входна тава за 150 листа и поддържат безжична връзка. Те употребяват един и същи консуматив – тонер касета TN-1090 с потенциал за до 1500 страници, която ще коства 44 лева с Данък добавена стойност. Гаранцията, като при всички печатащи устройства Brother, е 3 години след онлайн регистрация.

„ С новата серия Toner Benefit Brother трансформира концепцията при лазерните устройства. За нас е значимо, че можем да предоставим на дребния бизнес устройства, които оферират себестойност на щемпел от 3 стотинки на страница и то още в началния клас модели ”, сподели Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг ” в Brother България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР