Оригинален, но напълно безполезен експеримент беше извършен от авторите на

...
Оригинален, но напълно безполезен експеримент беше извършен от авторите на
Коментари Харесай

Странен експеримент: iPhone 12 Pro Max, изстрелян от прашка по стъкло

Оригинален, само че изцяло ненужен опит беше осъществен от създателите на YouTube канала TechRax, все пак те реализираха 50 хиляди гледания на видеото единствено за два дни. Експериментаторите, изтощени от обичайните проби за здравина и механически благоприятни условия на iPhone, взеха решение да употребяват флагмана iPhone 12 Pro Max като снаряд за прашка при пукотевица по стъкло.

Експериментът е извършен в намерено пространство. Като прашка е употребена особено конструирана платформа, а 10 листа от закалено стъкло са подредени поредно един след различен. Общо тестерите съумяха да създадат три „ изстрела “.

По време на първите изстрелвания смарт телефонът сполучливо пробива по две стъкла всякога, удряйки повърхността с борд. В същото време iPhone 12 Pro Max продължи да работи. По време на третия „ изстрел “ обаче смарт телефонът удари стъклото с повърхността на екрана и се повреди съществено.

Трябва да се означи, че не екранът получи огромни вреди, а задният панел. Експериментът можеше да продължи дълго време, в случай че инцидентно отлетялото парче въже, употребявано по време на изстрелването, не промени траекторията на полета, забавяйки смарт телефона и „ излагайки “ екрана на iPhone 12 Pro Max на удар. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР