Орхан Мурад защити дъщеря си Сузанита от слуховете, че е

...
Орхан Мурад защити дъщеря си Сузанита от слуховете, че е
Коментари Харесай

Орхан Мурад брани Сузанита: Тя никога няма да се съблече във Фейсбук!

Орхан Мурад отбрани щерка си Сузанита от слуховете, че е тръгнала против лайкове и споделяния на нейни фотоси в мрежата. Изпълнителката лъсна във фейсбук профил по халат, а под фрагмента обещаваше да махне всичко, в случай че фотографията й получи 30 000 споделяния, научи HotArena .

Оказа се, че профилът е менте, само че в обществените мрежи избухна същинска стихия, откакто новината плъзна на всички места. Възмутени консуматори заляха мрежата с гневни мнения, че не може едно 15-годишно момиче да се излага по този начин, пък било то и звезда.

„ Това е подправен профил на щерка ми и на него не може да се има доверие ”, съобщи татко й Орхан Мурад. „ Не е първият случай, в който се постанова да докладваме зловредната страница, само че се оказва, че е направена с някаква специфична отбрана и не можем да я преборим ”, споделя още той.

Музикантът е безапелационен, че нито той, нито жена му Шани, а още по-малко гаджето на Сузанита, ще й разрешат да се снима без облекла. „ Това е изключено. Не бихме й разрешили да се съблича, където и да е, и то обществено ”, съобщи още той.

Мурад приема с огромно терзание обстоятелството, че тази страница на щерка му не може да бъде отстранена. Най-големият му боязън е, че дъщеря му може да бъде злепоставена и то грубо там.

Иначе Мурад е подготвен с новата си балада „ Ако знаеше ”, чиято видеопремиера е в четвъртък. В клипа взе участие и жена му Шани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР