Орхан Мурад почти всяка вечер има творчески ангажимент, от който

...
Орхан Мурад почти всяка вечер има творчески ангажимент, от който
Коментари Харесай

Орхан Мурад пее за 80 лева на вечер в квартална кръчма

Орхан Мурад съвсем всяка вечер има креативен ангажимент, от който изкарва по 80 лв. за близо 2 часа живо пеене, научи HotArena. Макар и с невисок хонорар, незрящият реализатор е измежду малцината ветерани на фолка, които не могат да се оплачат от липса на работа и всекидневно той репетира нови песни, които да включи в репертоара си.

Зад гърба си има подписан контракт и с чалга колоса „ Пайнер ”, само че след разтрогването му етническият турчин взема решение да понижи темпото и да обръща повече внимание на фамилията си, изключително след раждането на дъщеря му Сузанита през 2003-а година. От тогава насам кариерата на Орхан последователно стартира да залязва, бивайки преместен от по-младите и хитови имена, които го конкурират с денс части и лъскави клипове, написа " Уикенд ".

Въпреки това обаче през годините плешивият реализатор в никакъв случай не е спирал да пее и е измежду малцината, които не познава плейбека. Именно с гласа си Орхан Мурад продължава да си вади хляба до ден сегашен. Певецът и фамилията му живеят в Пловдив, а в близконамиращо се до дома им заведение е местоработата на музиканта, където той има по няколко участия седмично.

Ресторантът е междинен клас и всекидневно предлага жива музика, като постоянно в него се организират сватби, фирмени и фамилни празненства. Преди да влязат в заведението клиентите даже не знаят, че от спонтанната сцена ще им пее точно Орхан Мурад. За близо двучасовата си изява в ресторанта той получава по 80 лв. на вечер, само че е удовлетворен, защото работата му е сигурна, не го натоварва и я прави на драго сърце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР