Орхан Мурад написа гневно отворено писмо в социалната мрежа Фейсбук,

...
Орхан Мурад написа гневно отворено писмо в социалната мрежа Фейсбук,
Коментари Харесай

Орхан Мурад изригна мощно срещу Хекимян и bTV заради Сузанита: Задници, говорите с гъ*овете си!

Орхан Мурад написа яростно отворено писмо в обществената мрежа Facebook, с което да отбрани невръстната си щерка Сузанита, която се трансформира в абсурда на годината. Едва 14-годишна Сузи се снима по долни дрехи, прави нецензурни жестове, пее скандални песни, пуши трева и сменя гаджета като носни кърпички. Като щерка на прочут реализатор, тя няма по какъв начин да е вън от медийното пространство и всяка нейна крачка се следи от близко. Хиляди дефинират държанието на дребната Мурад като аморално и просташко и се питат по този начин ли би трябвало да се държи едно момиче, което е надалеч от пълноправие. Друг е моментът, че неотдавна Сузанита наду и устните си с хиалурон, за което очевидно Орхан Мурад няма визия.

" Кой беше този, който гостуваше на Хекимян по БТВ, дружно с Кали тази заран. И напълно безконтролно се изцвъка на тематиката Сузанитта. Че видите ли - родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове, за това, че тя си надула устните със силикон. Ами в случай че не е правилно бе гъз?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове. Говорите с гъзовете си. И във ВИп брат щеше да взе участие - дори и хонорар и дефинираха и какво ли не!!! А бе спрете се бе! Гледайте родината отива на кино! А вие единствено цвъкате ли, цвъкате словестни изпражнения и се занимавате с нелепости. И на Хекимян писах - другари сме във фейса, само че не ми отговори. Е! Нали стана забавно предаване - майната му, че за следващ път, незаслужено се засегнаха почтени хора!! Жалко за тази страна и за този народ! ". Това написа Орхан Мурад на страницата си във Facebook.

и изпод добави с коментар: " Няма смисъл да коментирате. Знам някои мнения, какво ще съставляват. Няма да отговоря на нито един. И стига с въпроси от сорта: - Ти като не виждаш по какъв начин пишеш и четеш. Не п показвайте ниското си интелектоално равнище, няма смисъл. Всичко е ясно. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР