Орхан Мурад май не общува с единствената си дъщеря Сузанита.

...
Орхан Мурад май не общува с единствената си дъщеря Сузанита.
Коментари Харесай

Орхан Мурад скаран със Сузанита

Орхан Мурад май не поддържа връзка с единствената си щерка Сузанита. Певецът и налседницата му са във влошени връзки, тъй като той заряза жена си Шенай, а младата певица взе станата на родителката си. Изпълнителят на " Хиляди слънца " призна, че не желае да се бърка в музикалния й път и не дава насоки и препоръки за нейното развиване.

„ Опитвал съм се, само че се оказа, че аз не съм тъкмо нейният наставник. С други хора в екип се занимава със личната си кариера. Не знам до каква степен са стигнали. Даже на знам какво вършат сега, дали вършат нещо “ – изяснява Орхан и е безапелационен, че не следи кариерата на щерка си и прибавя:

„ Ако съм на нейно място, няма да се занимавам с музика в България. Засега не ме е послушала “.За днешните фолк артисти и певици споделя, че си наподобяват до един.



„ Много хубаво звучат, виждам, че доста добре наподобяват на екран. Единственият проблем е, че доста си наподобяват. Имам възприятието, че чувам една и съща ария, с един и същи женски глас, с един и същи мъжки глас, с едно и също звучене. Няма я онази близост, онази откровеност в музиката. Сега всичко се прави за пали и кой може, и кой не може го прави, желае да го прави, в случай че може за доста пари “ – споделя усещанията си Мурад.

Ако в този момент трябваше да започва кариерата си, не мисли, че би съумял, по метода, по който го плавят младите. „ Аз съм незрящ човек и не мога да върша атрактивни видеоклипове. Още повече, че не съм младо хубаво момиче и не мога да си намеря богат брачен партньор “ – споделя именитият артист.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР