Орхан Мурад е много разтроен от слуховете по адрес на

...
Орхан Мурад е много разтроен от слуховете по адрес на
Коментари Харесай

Орхан Мурад с трогателно слово и декларация заради Сузанита, зове народа за...

Орхан Мурад е доста разтроен от слуховете по адрес на щерка си, откакто песента й " Луцифер и Буда " направи същински възторг. Той излезе с намерено писмо пред цяла България, молейки за схващане. Ето какво тъкмо написа артистът (без редакторска намеса):

" Аз, като татко на Сузанита, заявявам пред всички медии и цялата им публика, че писанията и мненията по адрес на моята щерка, са безспорна небивалица и търсене на лесна облага посредством тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация – „ сеир” и лесна слаба на гърба на моето дете. Затова настоятелно апелирам да спрат с измислиците по неин и по адрес на цялото ми семейство, и да петнят името ни.

Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злоумишлен човек е измислил и популяризирал това. Чудя се на тези, които напълно комфортно и безгрижно имат вяра, че някой еластичен хирург ще си постави главата в торбата и ще направи такава намеса на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не приказваме.

Декларирам, че Сузанита няма да взе участие в никакви реалита, като „ ВИП Брадър”. Гнусна небивалица, с цел да покачат интереса към себе си. Също елементарно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да сеща злокобният и драговолно коментиращ народ, че 14-годишно момиче не може да взе участие в такива формати без родител. Чак и хонорар й измислиха. Много долно, неуважаеми сътрудници. С вас и още няколко медии, ще се забележим в съда, за всички тези несгоди, които ни причинихте.

Декларирам, че Клипът, с помощта на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото, е неправилно свестен, поради нежеланието или невъзможността на доста представители на нашето общество да одобряват посланията в клипа, тъй като за това се желае и просветеност. Веднъж вечно упорствам – защото клипът от дълго време е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя, да се направи разграничаване на персоналния живот на Сузанита и моето семейство от клипа, и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, с цел да можем ние, родителите, и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, гения и известността, която тя волю или не, за положително, или не, получи. Ще осъждам всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на погрешни неща във връзка с Сузанита и моето семейство.

Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е артикул и производно, а не причина за налагането на тази просвета измежду младежите. За това упреквам цялата политическа система и ръководството на страната от ’89-та година насам, отпред с техните прислужници медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински за опростачването и обезличаването – дори изгонването на нацията.

Обръщам се към всички родители, които злословят и хейтят по обществените мрежи. Мили сънародници, откакто не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този род, тъй като не е единствено Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, с цел да може да се учат, да са възпитани, образовани и да изградят висока просвета. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и дружно с родителите си, да теглят нацията напред, а не обратно, както до момента. И да се превърнем в една цветуща страна, в която младежите не пушат и не се друсат от 10-годишни. Целомъдрени са до навършване на пълноправие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, оказват помощ си и живеят в мир и естетика. Пожелавам го на моя народ и моята татковина – от все сърце. Покажете междинен пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, по този начин, както Сузанита го направи, само че вие не го разбрахте.

На мен си поисквам нашият народ да спре да е перманентният шаран, който се лови на всевъзможни целенасочени въдици за похищение на публичното внимание от значителните проблеми на родината ни, до момента в който му отмъкват страната под носа, до момента в който ограбват и пребиват под носа родителите му, до момента в който спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете един път вечно виновниците за неговото заличаване, и да си върне страната и родината.

От ОРХАН МУРАД, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, другарството и положителното у хората, и постоянно е бил дипломат на добросъседството и уважението сред хората, и тяхното единство, без оглед на етническа и религиозна принадлежност. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР