Оргията била извършвана пред очите на другите две малолетни деца

...
Оргията била извършвана пред очите на другите две малолетни деца
Коментари Харесай

14 години затвор за педофила Милен, който системно правел секс с 12-годишната дъщеря и жена си

Оргията била осъществявана пред очите на другите две малолетни деца от фамилията в продължение на 4 години

14-годишна присъда получи педофилът Милен Александров от Средец, който в продължение на 4 години правил оргия с жена си и 12-годишната им щерка. Това е решил през днешния ден Окръжният съд в Бургас, научи Флагман.бг. 32-годишният мъж издевателствал над брачната половинка и детето им, постоянно ги заплашвал и пребивал, в случай че упорстват или се съпротивляват против неговите извратени полови дейности.

Припомняме, че по време на следствието на случая стана ясно, че развратните дейности са осъществявани неведнъж, пред очите на други две малолетни деца на фамилията – малко момченце и момиченце, а Александър им казвал, че в това няма нищо неправилно и били „ игри за огромни “, в които и се скоро щели да бъдат включени.

Показания против него е дала и брачната половинка му, която твърди, че неведнъж е била заплашвана и пребивана, в случай че откаже да взе участие в половата подигравка. 



Престъплението ще бъде изтърпяно при първичен непоколебим режим, като съгласно обвиняването, Александър е насилвал жена си и детето им в интервала от неустановена дата през месец октомври 2017 година до 17.06.2021 година

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен период пред Апелативен съд - Бургас.

Флагман.бг писа за бруталната история, която потресе Средец преди няколко месеца 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР