Оргазмът, това мистично преживяване, което жената превръща в легенда и

...
Оргазмът, това мистично преживяване, което жената превръща в легенда и
Коментари Харесай

Причината тя да не свършва

Оргазмът, това мистично прекарване, което дамата трансформира в легенда и нещо толкоз сакрално, че даже трансформира картата на света - всички знаят какъв брой хубава била Елена, но никой не споделя каква разпоретина е била и след това за какво починал Ахил. И тъй като никой не желае да влиза във война за дами, към този момент е най-вече за нефт, предлагаме да погледнеш някои от аргументите, заради които индивидът и дамата не могат да свършат. В изследване на американските учени, към 18.4% от дамите да вземем за пример са споделили, че не могат да изпитат оргазъм, в случай че няма и клиторна симулация. Да ги ожали човек в действителност. И откакто Сара Хънтър Мъри влиза в играта с по-сериозно внимание към детайлите, ето какво би трябвало да знаете:

1. Физическите аргументи
Според сексоложката, клиторният стимулант е наложителен по време на сексуален контакт. По време на проникването, мнозина са изпитали липса на стимулация в тази зона и това е предизвикало много съществени главоболия. Според Мъри, казусът не е въобще на база хормони, а просто липсва стимулация в избраните зони на тялото. Според Съни Роджърс (сексолог), преди да започнете с безконечната тактика "От вратата за краката ", би трябвало да нарисувате лек психичен полов профил с насочване към по-чувствителните зони. Понякога може да отнеме към 20 минути за клиторен оргазъм, по тази причина ще би трябвало да имаш съществено самообладание в обстановката. Освен това има и случаи на болежка или тези по-специални мигове, в които в действителност пропускаш да купиш лубрикант за не повече от 5 лв. и надлежно се опитваш да вкараш корабно въже през игла за шиене. Всичко това може да реши съществени полови разминавания и болежка, а това не е най-важната част.

2. Психологични аргументи
Жените изпитват оргазъм първо в главата, а по-късно и в останалите зони от тялото. Не можеш да се сърдиш на природата, че ги е основала такива, само че откакто всички премислят до болежка света, какво очакваш? Според Мъри, психичната причина за липса на полов гранд край е вкоренена в концепцията, че дамата изпитва прочувствено изключване към своя сътрудник. Както бяха споделили старите хора "Друга магическа пръчка се е наместила в историята. ". Според други сексолози, откакто средството за размножаване се е трансформирало в средство за пласиране и като цяло се счита за най-висш модел и класа. Точно това напрежение се натрупва и в устрема си да не бъде пропусната от поразяващата хормонална вълна на благополучие, дамата в никакъв случай не съумява да намокри брега задоволително добре и несъмнено, самата тя се трансформира в Сахара! Та всичко е в нереалните женски упования, благата си мисли, че нещо ще се размине, а грубата истина още веднъж остава една и съща, ситуацията е ясно - нереално високи упования, тъй като предозира с гледането на Джони Синс. Добавяме китка меланхолия и даже слонът, оня другар, не може да се оправи с тестването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР