Оргазмът като самоцел в секса е нещо, което уж разбираме,

...
Оргазмът като самоцел в секса е нещо, което уж разбираме,
Коментари Харесай

Вижте няколко любопитни факти за оргазма

Оргазмът като самоцел в секса е нещо, което сякаш разбираме, и сякаш не разбираме. Макар и да гледаш научно на страсти, каквато е сексът, не е най-точният метод за приемане на максимума от него, само че не е неприятно да се запознаете с няколко любопитни обстоятелството за оргазма. Ако не потребни, те най-малко ще ви се сторят забавни и в действителност провокативни. Ето ги и тях, самите най-любопитни обстоятелството за оргазма, които през днешния ден, събрахме за вас:

Изтръпването по гръбначния дирек, в действителност се дължи на… На действието на един от нервите, които свързват мъжкия, респективно женския сексуален орган с мозъка. Точно от този нерв стартират и първите по този начин да се каже трепети на възбуждането, с цел да прераснат в следствие в оргазъм.

Оргазмът има общо с… хероина! Добре, това може да ви звучи и леко стряскащо, само че истината е, че хероинът в действителност има обща линия с оргазма. Всъщност, онази част от мозъка, която се визира от блаженството на оргазма е и същата част, която се повлиява при използването на твърдия опиат. Сега разбирате за какво има подобен термин „ привързан към секса “, нали?

Масовият, смесеният и мощен оргазъм е изпълним, когато… Не една, а няколко ерогенни зони на човешкото тяло – т.е. без значение дали става въпрос за жена, или мъж – са подтиквани. Важното е обаче това стимулиране да настъпи като резултат по едно и също време при повече от една елементи на тялото.

В древността множествените оргазми са били вероятни единствено за мъжете - Или казано по различен метод – само за тях е писано, из античните трудове, още преди времето на Христа, че множествени оргазми имат единствено мъжете. Това е чудноват факт, имайки на поради, че в днешно време за множествени оргазми приказват най-вече дамите…

Цели 42% от дамите през днешния ден имат проблем с оргазма - Или на малко – те имат усложнения да го изпитат. Смята се обаче, че цели 25% от този брой дами с толкоз огромен и сериозен проблем не могат да изпитат оргазъм на чисто психическо равнище, а не толкоз тъй като имат някакви здравословни нарушавания или аномалии.

А има и дами, които получават оргазъм още на 30-тата секунда… Тези щастливки обаче получават това скоростно наслаждение най-често сами или казано по-ясно: този характерен за дамите бърз оргазъм, най-често се дължи на тяхната стимулация, на мастурбиране. Твърде се също по този начин, че дамите, които мастурбират повече, се научават и по-бързо да изпитат наслаждение по време на сексуален акт с мъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР