Организираните привърженици на Арда изпратиха писмо до БФС, в което

...
Организираните привърженици на Арда изпратиха писмо до БФС, в което
Коментари Харесай

Феновете на Арда искат смяна на съдията, който “подари Купата на ЦСКА-София”

Организираните последователи на Арда изпратиха писмо до БФС, в което показват недоволството си от назначението на съдиите за баража против Черно море, който ще дефинира последния български участник в евротурнирите.

Запалянковците упорстват Семеен кодекс към БФС да смени основния рефер за ВАР Волен Чинков, който, съгласно тях, преди няколко дни е подарил Купата на България на ЦСКА.

Ето писмото на почитателите:

“До президента на БФС
До ръководителя на съдииската комисия към БФС
До всички медии в България
До всички медии в България

Уважаеми господа,

На 30 май тимът на АРДА ще изиграе извънредно значим бараж за присъединяване в евротурнирите против Черно море. Срещата ще се трансформира в празник за гр. Кърджали и района.

Спортната общност и проведените почитатели на АРДА обаче са мощно обезпокоени от скандалното предопределение на основния арбитър за този мач Станислав Тодоров, четвъртия арбитър Георги Димитров, както и на основния арбитър за VAR - индивидът, който подари Купата на България на ЦСКА-София Волен Чинков.

Молим Ви господа от БФС, направете по този начин, че този мач да се трансформира в празник, а не футболното състезание да приключи по метод, който сигурно няма да Ви се хареса.

Нашата аудитория е най-хубавата и най-добре посрещана в цялата страна. Но в същия миг можем и да покажем противоположното. Надяваме се, че не желаете това. Готови сме на крайни ограничения, единствено в полза на феърплея във футбола.

Желанието ни е да бъде заменен Волен Чинков, който ще е в директна връзка с основния арбитър за противоречивите положения в мача.

Ние не желаеме да ни оказват помощ съдии, само че не желаеме на АРЕНА АРДА да идват хора изпълняващи поръчки на избрани клубове.

Надяваме се, че нашето предпочитание ще бъде изпълнено и мачът сред АРДА и Черно море да бъде един прелестен свършек на футболния сезон 20/21г.

С почитание:
Организирани почитатели на АРДА
Спортна общност от гр. Кърджали и региона”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР