Организацията в Св. София е нулева. Никой не ги е

...
Организацията в Св. София е нулева. Никой не ги е
Коментари Харесай

Д-р Коцев: Организацията в Св. София е нулева

Организацията в " Св. София " е нулева. Никой не ги е обучил какво би трябвало да вършат, по какъв начин да подхождат към болните, макар че всяка заран си леят сладки приказки от така наречен спешен щаб. Това сподели в ефира на Bulgaria On Air Д-р Коцев от профсъюз " Защита " по отношение на напускащия личен състав от клиниката по белодробни заболявания " Света София ".

Припомняме, че причина за негодуването на медицинските лица бе, тъй като нямат задоволително защитни дрехи и медицински маски, които да ги предпазят от ковид.

Коцев изясни, че медицинските сестри са отвратени от отношението и от това, че е трябвало да се намесят медиите, с цел да се снабдят с защитни дрехи. Припомняме, че през вчерашния ден дойде втори ТИР със защитни средства от Турция.

Според него са закъснели доста ограниченията, свързани с защитните дрехи, тъй като по този метода излагат освен жителите, само че медиците в заплаха, а това е чудовищно закононарушение към нацията.

Коцев добави, че по информация на доктор Чернева 5 медицински сестри са си подали оставката като остават трима лекари, които да обслужват всички заболели. Лекарите обмислят дали да изоставен.

Коцев изясни, че клиниката, която е под тази, в която се настаняват хората със подозрение за ковид, е туберкулозна клиника, като има заболели от СПИН, хора с намален имунитет и така нататък

" Всички глашатаи на властта,които обясняваха,че това е лек вирус лъжат, тъй като това е един нечовечен вирус, чака се цяла Европа да пламне. "

Коцев съобщи, че медиците не се опасяват да работят с заболели, те желаят да бъдат предпазени освен поради себе си, а й с цел да не популяризират болестта.

Хората, които плюят по дребното останали лекари са тролове на властта, бе безапелационен Коцев.

Във връзка с Александровска болница, Коцев разяснява, че е потънала в руина и плесен и хората не би трябвало да бъдат настанявани там. Не са получени указания и там по какъв начин лекарите да се оправят със инфектираните с ковид.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР