„Организацията в Сопот, въпреки проблемите от последните няколко месеца е

...
„Организацията в Сопот, въпреки проблемите от последните няколко месеца е
Коментари Харесай

Георги Гергов: БСП Сопот продължава напред

„ Организацията в Сопот, макар проблемите от последните няколко месеца е мощна и дейна. Нека влизайки в новия клуб на Българска социалистическа партия всеки да откри своето място и да знае, че Българска социалистическа партия е партията, която дава вероятност. “, това съобщи ръководителят на Областния съвет на Българска социалистическа партия Пловдив Георги Гергов по време на откриването на новия партиен клуб в Сопот. Той поздрави членовете й и акцентира, че е значим пътя, който социалистите и симпатизантите би трябвало да извървят в оставащите 15 месеца до локалните избори.

Изборите и актуалната политическа конюнктура в общината бе тематика и на провелото се по-късно заседание на организацията, на което Станислав Стоенчев, ръководител на Българска социалистическа партия в града заключи главните проблеми, вълнуващи жителите на Сопот. Според него въпросът, който би трябвало да откри решение в околните месеци е: Какво вършим оттук насетне и каква е вероятността пред Българска социалистическа партия Сопот. „ В общественото пространство към този момент има декларирани две кандидатури за кмет на общината.

До през вчерашния ден единият беше член на Българска социалистическа партия, само че избра да съобщи гласуваното му доверие, тъй като всички в тази зала сме работили за неговото избиране. За нас тази тематика към този момент е завършена. Той не оправда нашето доверие и няма за какво да се връщаме обратно.”, съобщи Стоенчев и продължи с коментар по отношение на другата известна към този момент кандидатура. „ Що се отнася до другия претендент, точно ние, Българска социалистическа партия години наред се борихме да бъде прекъснато неговото нездравословно ръководство. Искам ясно да заявя, че нито партията, нито управлението и, нито аз персонално ще подкрепим връщането на модела на ръководство на Веселин Личев. Независимо от слуховете, които се популяризират в общественото пространство.”



В прям диалог със социалистите регионалния водач на Българска социалистическа партия показа своята позиция, че би трябвало да се обединим и да потърсим оня човек, който ще върне доверието на хората и ще работи в името на общината. „ Предстои ни сложен път, само че имам вяра, че Българска социалистическа партия Сопот решително гледа напред. Остава малко повече от година, да създадем по този начин, че Българска социалистическа партия Сопот да победи.”, приключи Гергов.

Социалистите разискаха и доклада на общинските съветници и взеха решение да не го одобряват, а държанието и позициите на съветниците, определени с листата на Българска социалистическа партия да бъдат разисквани, с аргумента, че чакат от тях ясно разграничение от дейностите на актуалната кметска администрация.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР