Организацията Репортери без граници предупреди, че независима телевизия в Сърбия

...
Организацията Репортери без граници предупреди, че независима телевизия в Сърбия
Коментари Харесай

Репортери без граници: Сръбска телевизия е сплашвана от проправителствени медии

Организацията Репортери без граници предизвести, че самостоятелна телевизия в Сърбия е сплашвана и подложена на очерняща акция от проправителствени медии и чиновници, съобщи АП.

Репортери без граници прикани в сряда сръбското държавно управление да спре да поддържа и вместо това обществено да осъди това, което окачестви като повтарящи се, систематични, оскърбителен офанзиви против публицисти в районната телевизия N1. Полин Адес-Мевел, ръководителка на бюрото за Европейски Съюз и Балканите на Репортери без граници, съобщи, че единствената цел на тази акция, която е основана на изказвания и спекулации, които са дискриминационни и обидни, е да сплаши публицистите, предава Българска телеграфна агенция.

Проправителствени медии и чиновници настояват, че здравословното положение на президента Александър Вучич се е влошило неотдавна поради въпроси, заложени от публицист от N1. Вучич отхвърли спекулацията, откакто излезе от болничното заведение. Той бе признат в болница през уикенда поради проблеми със сърцето. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР