Организацията около първия концерт от първото по рода си българо-македонско

...
Организацията около първия концерт от първото по рода си българо-македонско
Коментари Харесай

Малката Никол фен на Гери-Никол и Криско! Николета и дъщеря й VIP гости на концерта в Банско!

Организацията към първия концерт от първото по рода си българо-македонско турне „ One Love ”, който ще се състои на следващия ден вечер на градския площад в Банско, тече с цялостна мощ, разбра HotArena.

Екип от близо 150 индивида работят интензивно и изпипват всичко належащо, до най-малкия подробност, по идното музикално представление.

Изпълнителите Криско, Гери-Никол, група Ъпсурт и Слаткаристика към този момент спорят кой от тях да открие турнето и кой да го закрие. Само на DJ Гоце му е елементарно, защото той ще пуска зад пулта от самото начало. Нормално е да имат искания, въпреки всичко са най-големите звезди в България и Македония.

Отдавна стана ясно, че водещата на „ Папараци “ Николета Лозанова ще е ВИП посетител на събитието на следващия ден, само че в този момент се обясни и друга детайлност – дъщеричката й Никол също ще участва, защото е огромна фенка на Криско и Гери-Никол.

Напомняме Ви, че след Банско, „ One Love ” продължава в следните дати и градове: 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември – гр. Скопие, и приключва на 7 октомври в София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР