Организацията на ПП в София-област обвинява в измяна шефовете на

...
Организацията на ПП в София-област обвинява в измяна шефовете на
Коментари Харесай

Дунчев и съратниците му в София-област се разбунтуваха срещу шефовете в ПП, предали водаческото място в листата на ДБ

Организацията на Политическа партия в София-област упреква в измяна шефовете на партията, излиза наяве от обява във фейсбук на някогашния народен представител от Политическа партия и специалист по горите Александър Дунчев. Причината е решение на Изпълнителния съвет на Политическа партия лидер на листата в София-област да бъде претендент на съдружния сътрудник Демократична България.

„ За страдание това решение и методът, по който е взето, бе общопризнат от екипа на Политическа партия в София област като измяна, с която не могат да продължат заради загуба на доверие “, написа Дунчев и загатва за овакантяване на партията.
  Александър Дунчев
Ето целия пост на някогашния народен представител:

„ Atanas Rusev разбуни духовете и повдигна въпроси за изборите, които се надявах да сметем под масата, с цел да вървим напред без доста звук. Но е прав. Има решение на ИС на Политическа партия лидерът за София област да бъде към този момент от Демократична България. Fair enough. Но за жалост това решение и методът, по който е взето, бе общопризнат от екипа на Политическа партия в София област като измяна, с която не могат да продължат заради загуба на доверие. И се наложи да предпочитам: екипът или решението на ИС. Не беше трудно… Вие кое бихте избрали? “

Това е следващ скандал в неотдавна родената коалиция ПП-ДБ, обвързван с разпределението на местата в листите. Наскоро Иван Христанов напусна Политическа партия поради избора на Радостин Василев за лидер на листата в Плевен.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР