Организацията на крайните фенове на Левски София Запад обяви, че

...
Организацията на крайните фенове на Левски София Запад обяви, че
Коментари Харесай

"София Запад": Георги Семерджиев не е свързан с нас

Организацията на крайните почитатели на " Левски " " София Запад " разгласи, че няма общо с Георги Семерджиев, който.

" Георги Семерджиев не е обвързван със " София Запад " макар изписаните неистини по тематиката ", се споделя в обява на фенската конструкция във " Facebook ".

Информацията, че Семерджиев е гравитирал към " София Запад ", се появи в разнообразни медийни и в изявления в обществените мрежи в дните след злополуката. Въпроси по тематиката, в това число за връзките на организацията с Бойко Борисов. Свързват Семерджиев и с ММА боеца Павел Георгиев (един от арестуваните за побоя над журналиста Слави Ангелов - бел. ред.), който също е ММА войник и измежду главните лица във фенската секта.

Досега или с нейните водачи. Няма публична информация и за директна връзка сред Семерджиев и Христофорос Аманатидис-Таки, както заяви Българска национална телевизия, а за косвена очевидно се употребява хипотетичната му връзка със " София Запад " или нейни представители.

По създание обявата на " София Запад " е ориентирана към различен пътен случай, при който водачът Адриан Христов е блъснал пешеходец в София.

От " София Запад " опровергават медийни изявления, съгласно които Христов е началник на организацията. " Лицето Адриан Христов в никакъв случай не е бил началник на " София Запад ". Няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 години, защото беше отхвърлен от нея по редица аргументи. "

Според информацията Христов е карал автомобила след приложимост на канабис.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР