Организации и граждански движения, начело с ГД БОЕЦ пристигнаха на

...
Организации и граждански движения, начело с ГД БОЕЦ пристигнаха на
Коментари Харесай

БОЕЦ с протест на строежа на "Турски поток": Да спрем грабежа и мафията!

Организации и цивилен придвижвания, отпред с Групово дело " БОЕЦ " дойдоха на градежа на газопровода " Турски поток ", с цел да изразят своето неодобрение.

" През миналата седмица два пъти БОЕЦ - България, Обединена с Една Цел и Биволъ направихме инспекция по трасето на " Турски поток " в България и в офиса на съветската компания IDC, която се оказа реализатор на строителните действия. На строителната площадка заварихме съветски служащи и нито един представител на българската страна, нито един българин! В офиса на IDC в село Брусарци никой не пожела да се срещне и беседва с нас и да отговори на нашите въпроси! Вместо отговори, съветски охранител атакува и изблъска публицист ", пишат още от придвижването.





От придвижването пишат, че без отговори още веднъж останаха и следните въпроси:
1. През Турски поток ли плащаме тези 800 милиона, които Пеевски открадна от руснаците за " Южен поток "?
2. Защо ние плащаме задълженията на Пеевски? Той ли е стопанин на страната?
3. Нали сякаш този поток не е Турски поток, а е Балкански поток, а в действителност това си е " Южен поток ", само че още по загробващ за България?
4. Как по този начин съветска компания, обвързвана с " Газпром ", строи на територията на България с наемни съветски и беларуски служащи? Кой позволи това, откакто изпълнителят " АРКАД " не е показал подизпълнители в своята оферта и при сключване на контракта за осъществяване?
5. Къде са " хилядите работни места " за български служащи, като на обекта няма нито един българин?
6. Кой и по какъв начин издаде разрешителни за работа на тези служащи? Имат ли постоянни документи за престояване и работа в България?
7. Има ли съветската фирма-подизпълнител годни документи и разрешителни за осъществяване на сходни строителни действия?
8. Кой и по какъв начин управлява осъществяването на строителната активност и качеството на работата?
9. Кой ще носи отговорност при повреда или да си вървим пешком, в случай че не ни харесва? При тези планове няма " ремонт на ремонта ", а жервтите може да са стотици!
10. Тези четири милиарда ли са цената, платена към Путин и Ердоган за оставането на Борисов на власт? Цената да запазят информацията за контрабандните канали за цигари на Булгартабак и каналите за каптагон през Турция за Сирия и Ирак? Канали следени от Бойко Борисов и Делян Пеевски?
11. За каква диверсификация приказваме, откакто съветска компания, обвързвана с Газпром, със свои служащи строи съветски газов поток за транспорт на съветски газ в България, като българите плащаме цената и всички разноски?
12. ДЕЛТА ГАРД ли охранява обектите на „ Труски поток ” в България?
13. Как по този начин съветски мутри атакуват публицисти и жители на българска територия, ние съветска анклав ли сме, или суверенна страна?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР