Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова категория -

...
Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова категория -
Коментари Харесай

Първи конкурс за Мис Изкуствен Интелект

Организаторите на World AI Creator Awards сътвориха нова категория - " Мис Изкуствен разсъдък ", където обичайното шоу за хубост пресича действителността с виртуалното пространство. Състезателките ще бъдат оценени по тяхната образна прелест, технология и публично въздействие за шанса си да завоюват първата в историята корона за виртуална хубост.

Трите, избрани за най-красиви в Miss AI, ще получат награди на обща стойност над 20 000 $, в това число паричната премия от 5 000 $ за победителката. Освен това те ще бъдат наградени с наставнически стратегии за AI, PR услуги и други бонуси, написа NOVA.

Състезателите ще печелят точки за своите умения и използване на принадлежности за изкуствен интелект, употребявани за основаване на техните кодове, в това число образните елементи към ръцете, очите и фона.

За да участвате, би трябвало да сте основател на генериран от AI хубав образен модел, показан е обществените медии. Освен това следва да сте навършили 18 години и да визиите персонална карта за инспекция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР