Организаторите на турнирите от Големия шлем продължават да умуват относно

...
Организаторите на турнирите от Големия шлем продължават да умуват относно
Коментари Харесай

Кирьос няма да играе на Голям шлем без публика

Организаторите на шампионатите от Големия шлем не престават да умуват по отношение на идните сюжети за осъществяване на конкуренциите след ковид, до момента в който номер 40 в света от Австралия Ник Кирьос показа, че не желае да играе в конкуренция от най-висока категория при закрити порти.

Тенис сезонът бе спрян през март заради световната пандемия и преустановяването ще продължи най-малко доникъде на юли, като страните по света затварят границите и са сложени под карантина в опит да овладеят разпространяването на болестта.

" Ролан Гарос ", първият шампионат от Шлема обиден от вируса, измести сезона на клей и ще се организира сред 20 септември-4 октомври от обичайния си слот през май, до момента в който Уимбълдън, плануван за края на юни, бе анулиран за първи път в спокойно време. Организаторите на Ю Ес Оупън обявиха предходната седмица, че провеждането на сезона на твърди кортове без почитатели е тематика на разискване, само че е малко евентуално да се случи на процедура.

Организаторите на Откритото състезание на Австралия разкриха, че разискват всички вероятни разновидности, в това число опцията единствено за телевизионно лъчение на събитието.

" 100% не ", сподели в своя характерен жанр Кирьос на своя съотечественик Танаси Кокинас в Инстаграм чат, когато бе запитан дали би играл в шампионат от Шлема при закрити порти. Кирьос, който бе подложен под изпитателен период от ATP поради държанието си на корта през миналата година, бе воин на Австралия по-рано през сезона, откакто оказа помощ на страната си в борбата с опустошителните горски пожари.

Неговата известност на „ неприятното момче “ в тениса бе трансформирана след благотворителната му акция за събиране на средства за жертвите на рецесията преди и по време на Аустрелиън Оупън в Мелбърн. Откритото състезание на Австралия, което започва през януари, до момента е единственият шампионат от Голямата четворка, който не повлиян от вируса през 2020.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР