Организаторите на турнира в Куинс обявиха програмата за четвъртък, а

...
Организаторите на турнира в Куинс обявиха програмата за четвъртък, а
Коментари Харесай

Най-после яснота около мача на Григор Димитров

Организаторите на шампионата в Куинс оповестиха програмата за четвъртък, а един от мачовете в нея е сред първата ни ракета Григор Димитров и Феликс Оже-Алиасим. Двамата трябваше да се изправят един против различен във вторник, само че дуелът беше отсрочен за сряда, когато обстановката се повтори поради преваляванията в Лондон.

В последна сметка Григор ще излезе във втория мач на корт №1. Преди това на него ще играят Кевин Андерсън и Жил Симон. Двубоят сред южноафриканеца и французиан е от 13:00 часа, което значи, че Димитров и Оже-Алиасим могат да стартират мача между тях почти към 15:00 часа.

Ако завоюва, Григор съвсем несъмнено ще би трябвало да изиграе в границите на деня и дуела си от втория кръг, в който негов противник ще е един всред Ник Кирьос и Роберто Карбайес Баена. Часът на втория мач ще бъде конкретизиран в допълнение.

Ако програмата не претърпи промени, през днешния ден на корта ще излезе и Анди Мъри. Бившият лидер в международната класация ще се завърне в игра след възобновяване от травма. Той ще се пусне в шампионата на двойки, а негов сътрудник ще е Фелисиано Лопес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР