Организаторите на турнира по тенис на твърди кортове в Маями

...
Организаторите на турнира по тенис на твърди кортове в Маями
Коментари Харесай

Сабаленка с разбито сърце

Организаторите на шампионата по тенис на твърди кортове в Маями предоставиха на беларуската тенисистка Арина Сабаленка спомагателен ден отмора, оповестява формалният уебсайт на WTA.

Мачът от втори кръг против испанката Паула Бадоса трябваше да се организира през днешния ден, само че бе отсрочен за на следващия ден поради самоубийството на някогашния другар на тенисистката Константин Колцов.

43-годишният треньор и някогашен играч по хокей на лед дойде в Маями, с цел да поддържа международната номер 2 Сабаленка, само че откри гибелта си, откакто скочи от балкон на хотел.

От полицията прецизираха, че няма данни за насилствени дейности и най-вероятно става въпрос за самоубийство или безразсъден случай.

Сабаленка дефинира като покруса случая с Колцов, който провокира потрес в Маями Оупън.

„ Смъртта на Константин е немислима покруса и въпреки че към този момент не бяхме дружно, сърцето ми е разрушено “, сподели Сабаленка в изказване.

„ Моля, уважавайте моето персонално пространство и персоналното пространство на фамилията му в този сложен миг. “

42-годишният Колцов игра за националния тим на Беларус на Олимпийските игри през 2002 и 2010 година и прекара три сезона с Питсбърг Пингуинс от Националната хокейна лига сред 2003 и 2006 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР