Организаторите на Тур дьо Франс се концентрират по-скоро върху отлагане

...
Организаторите на Тур дьо Франс се концентрират по-скоро върху отлагане
Коментари Харесай

Организаторите на Тур дьо Франс се фокусират върху отлагане, а не отмяна

Организаторите на Тур дьо Франс се концентрират по-скоро върху отсрочване на тазгодишното съревнование, в сравнение с анулация заради пандемията от ковид, съгласно мейл, забелязан от Ройтерс, който бе изпратен до издателите на формалната Тур стратегия.

Основният издател на Обиколката на Франция съобщи в известието, че „ замразява административните аспекти на нашето съдействие “ преди най-престижната колоездачна обиколка, която би трябвало да се организира по стратегия сред 27 юни-19 юли.

„ Непредсказуемата природа на световната рецесия, в която се намираме всички, значи, че би трябвало да сме търпеливи преди да има публично изказване от страна на уредниците на Тура ASO по отношение на надпреварата през 2020, имайки поради, че актуалният фокус е по-скоро върху отсрочване за по-късен стадий през лятото, в сравнение с анулация “, издателското звено на вестник L‘Equipe, което е благосъстоятелност на същата фамилия, както и уредниците на Тур дьо Франс, написа. Организаторите на Тура отхвърлиха да разясняват появилата се информация.

Междувременно, първенецът в конкуренцията за 2018 – Герант Томас от отбор Инеос, показа, че се надява Обиколката да се организира по проект. Уелсецът е убеден, че има шансове за втора жълта фланелка от надпреварата.

„ Мисля, че се намирам в пика на кариерата си сега. Моят професионален път в Тура започва малко по-късно от останалите, тъй като се състезавах на писта и на Олимпийските игри. Чувствам като че ли това са най-хубавите ми години. Жалко е, че не може да караме сега, само че има надалеч по-важни неща от колоезденето. Все още се надявам Тур дьо Франс да се организира по проект. Очевидно, има по-важни неща сега, само че се надявам в даден миг от годината въпреки всичко да се състои. Това е най-голямото съревнование в спорта, всеки мечтае за купата в Париж. Не съм сигурен по кое време тъкмо, само че да се надяваме, че ще се организира до края на 2020 “, сподели Томас за BBC.

Освен това британецът разгласи, че ще организира три 12-часови „ смени “ на своето подготвително колело в дома в опит да събере средства за Националната здравна работа (НХС), стартирайки от 15 април. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР