Организаторите на тенис турнира от сериите АТР250 в Щутгарт не

...
Организаторите на тенис турнира от сериите АТР250 в Щутгарт не
Коментари Харесай

В Щутгарт се подмазват на Федерер с нова тревна настилка

Организаторите на тенис шампионата от сериите АТР250 в Щутгарт не крият щастието си от привличането на Роджър Федерер в главната скица за трети следващ сезон. Швейцарецът разгласи наличието си през вчерашния ден, а малко по-късно присъединяване отхвърли Григор Димитров, който другояче бе първият сигурен играч в шампионата и бе разгласен още септември предходната година.

„ The Greatest of All Time “ is back @rogerfederer schlägt beim @MercedesCup 2018 auf. Sichert euch schnell eure Tickets, um Rogerlive beim Stuttgarter Rasenturnier anzufeuern: https://t.co/2Acl1fkqx8#MercedesCup #roadtowimbledon #GOAT #stuttgart @Wimbledon @ATPWorldTour pic.twitter.com/wY1uMjEgEr
— MercedesCup (@MercedesCup) May 2, 2018
“Невероятна чест и привилегия за нас е фактът, че Роджър - най-великият за всички времена - играе за трети път в Щутгарт. В последните две години той ни подсигурява разпродадени билети на централния корт, като в този момент наличието му също доста подвига реномето на шампионата. За да му осигурим идеални условия, които да наподобяват на “Уимбълдън”, сме подготвили напълно ново тревно покритие на корта”, изясни турнирният шеф Едвин Вайндорфер, който има опит със събитията на трева от престоя си в Майорка, когато участваше с организацията на женския шампионат. От 2015-а насам в Щутгарт конкуренцията се организира на трева и през юни месец, а не през юли на клей, както беше допреди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР