Организаторите на световното първенство по ски-северни дисциплини планират събитието през

...
Организаторите на световното първенство по ски-северни дисциплини планират събитието през
Коментари Харесай

Световното по ски-северни дисциплини с публика

Организаторите на международното състезание по ски-северни дисциплини възнамеряват събитието през идната година в Оберстдорф (Германия) да се организира пред почитатели и не чакат то да бъде анулирано поради пандемията от ковид.

На въпрос на вестник "Аугсбургер Алгемайне " дали надпреварата ще се състои изпълнителният шеф Мориц Бекерс-Шварц отговори: "Да, несъмнено. В момента планираме даже със 100% потенциал на феновете ".

Първенството е планувано за 23 февруари - 7 март следващата година. Засега всеобщите събирания в Германия на повече от 1000 души са неразрешени до края на месец октомври. Бекерс-Шварц съобщи, че няма краен период за удостоверение дали почитателите ще бъдат позволени да участват или, в случай че има ограничавания, в колко.

Решение би трябвало да бъде взето от локалните управляващи. Той добави, че надпреварата е било застраховано против отменяне или ограничение на броя на почитателите, като притежателите на билети ще получат парите си назад. Досега са закупени към 25 хиляди билета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР