Организаторите на първия самостоятелен полумаратон в София предвиждат серия от

...
Организаторите на първия самостоятелен полумаратон в София предвиждат серия от
Коментари Харесай

В неделя започва серията безплатни тренировки за полумаратона в София

Организаторите на първия независим полумаратон в София плануват серия от събития, с които целят да оказват помощ за подготовката на участниците. В рамките на шест седмици ще се проведат безвъзмездни тренировки с отворен достъп, без авансово записване или други условия.

Първата подготовка ще се състои тази неделя (25 март) от 10.00 до 11.00 часа на паркинга на магазин " Кауфланд " на бул. " Тотлебен " (на ъгъла с бул. " Княз Борис III " ) в София. Тя ще включва загрявка, бегови извършения, тичане по алеята на бул. " Княз Борис III " и разпъване.

Заниманията ще бъдат водени от професионални треньори по лека атлетика. Организаторите от клуб " Бегач " разясняват, че груповите занимания имат за цел освен да приготвят участниците за надпреварата, само че и да покачат спортната им просвета и да разпространяват дейния метод на живот.

" Тренировката е подобаваща за опитни бегачи, за хора, които спортуват един-два пъти седмично, само че и за изцяло начинаещи. В нея ще бъдат планувани и специфични занимания за деца. По този метод ще бъде предоставена опция на родителите да отделят време за спорт в неделния ден дружно с децата си, под наставничеството на професионални треньори и изцяло гратис ", оповестяват от клуб " Бегач ".

" Кауфланд София полумаратон " ще се организира в София на 13 май. Регистрацията за събитието тече. Освен дистанцията от 21 км, то ще включва и бягания по 5 и 10 км. В програмата влиза и надпреварата " RUN 4 EU ", където гратис ще могат да се включат възпитаници от цялата страна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР