Организаторите на Откритото първенство на САЩ са готови да направят

...
Организаторите на Откритото първенство на САЩ са готови да направят
Коментари Харесай

Нарушават правилата на US Open заради 15-годишната Коко Гоф

Организаторите на Откритото състезание на Съединени американски щати са подготвени да създадат нарушаване на разпоредбите, като поканят за присъединяване в шампионата 15-годишната локална тенисистка Кори "Коко " Гоф.

Тийнейджърката сътвори сензация на Уимбълдън, откакто в профил сънародничката си Винъс Уилямс, словенката Полона Херцог, словачката Магдалена Рибарикова и още три тенисистки в квалификациите.

Съгласно разпоредбите, Ю Ес Оупън не може да даде на Гоф "уайлд кард ", защото на 15-годишна тенисистка се поставят единствено три предложения за присъединяване, а тя към този момент ги е употребила. Говорителят на американската тенис асоциация (USTA) Крис Уидмайър обаче удостовери пред New York Post, че за Гоф ще бъде направено изключение.

"Ние се надяваме да забележим Коко в главната скица на Ю Ес Оупън. Тя покори сърцата на ентусиастите в нашата страна с представянето си на Уимбълдън. Не толкоз постоянно за млади спортистки приказват всички ", означи Уидмайър.

Женската тенис асоциация (WTA) в това време удостовери, че няма да стачкува против решението на USTA да заобиколи разпоредбите. Ю Ес Оупън започва на 26 август. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР