Музикалният фестивал „Произведено в Америка“ във Филаделфия, на който ще участват Лицо и SZA, е отменен

...
Организаторите на годишния музикален фестивал Made in America, който се
Коментари Харесай

Организаторите на годишния музикален фестивал Made in America, който се провежда през уикенда на Деня на труда във Филаделфия, обявиха във вторник, че тазгодишното събитие е отменено.

„Поради тежки обстоятелства извън производствения контрол, фестивалът Made in America през 2023 г. повече няма да се провежда“, публикуваха организаторите на уебсайта на събитието. „Това решение беше трудно и не беше взето леко, нито без огромно обмисляне.“

Тазгодишният фестивал беше насрочен за 2 и 3 септември и трябваше да бъде оглавен от Lizzo и SZA, заедно с повече от дузина други музикални изпълнители.

Фестивалът, създаден от Jay-Z през 2012 г., се провежда по протежение на Benjamin Franklin Parkway, според уебсайта на Visit Philadelphia. Миналите фестивали включваха увеселителни атракциони, камиони за храна и други дейности в допълнение към музикалните изпълнения.

„Град Филаделфия работи в тясно сътрудничество с продуцентите на фестивала през целия процес на планиране и сме разочаровани да чуем новината“, каза говорителят на Филаделфия Джой Хуертас пред CNN. „Градът, заедно с нашите партньори в сферата на гостоприемството и туризма, очакват с нетърпение да върнат MIA отново и да бъдат по-големи от всякога следващата година“, добави тя.

SZA, наляво и Лицо. class= SZA, вляво, и Lizzo. Getty Images

Кметът на Филаделфия Джим Кени също се включи, като каза пред CNN: „Разочарован съм да чуя, че фестивалът Made In America през 2023 г. вече няма да се провежда. От 2012 г. насам Made in America се превърна в традиция на Philly през уикенда на Деня на труда, която празнува музика и популяризира полезни социални каузи.“

Минали състави за фестивала Made in America включваха имена като Ники Минаж, Травис Скот, Джъстин Бийбър и Карди Би.

Организаторите не дадоха друго обяснение за отмяната на изданието на фестивала през 2023 г., но казаха, че притежателите на билети ще бъдат възстановени.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР