Организатор за разкриването на тези факти около незаконните гробища край

...
Организатор за разкриването на тези факти около незаконните гробища край
Коментари Харесай

Общински съветник за фиктивните кремации: Агентът е част от голяма група, която го жертва

Организатор за разкриването на тези обстоятелства към противозаконните гробища край Банкя е Стоян Макреев, един от водачите на погребалните организации в България. Това разкри общинският консултант от София, отговарящ за контрола на траурните организации Димитър Антов. Това сподели общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Димитър Антов в ефира на " Обективно ".

" В няколко ями са открити по няколко натрупа - т.е. като всеобщи гробове - такива, които е имало по време на Втората международна война или такива, каквито има в този момент в Украйна. Не съм чувал някъде по света да се заместват действителните погребения и не става въпрос за прикриване на убити от закононарушения хора, а да се прикрият следите, че не се употребява крематориум. Сигурно облагата на този човек е от 500 лв. до 1000 лв. ", разяснява Димитър Антов.

" Този човек е признал за 50 или повече такива дейности. Той е една дребна погребална организация, той няма този потенциал и не може да откри толкоз клиенти. Ако той работи с подобен потенциал, ще откри 4-5 клиента на година. Тези последни трупове не са от години, те са от скоро. Този човек е част от доста по-добре проведена група, която в този момент ще го жертва ", сподели още общинският консултант.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР