Органицатор на полета над Градина обясни кой е извършил каскадата: Полетът

...
Органицатор на полета над Градина обясни кой е извършил каскадата: Полетът
Коментари Харесай

Валентин Илиев обясни защо от хеликоптера над Градина са падали банкноти с лика на Тодор Живков

Органицатор на полета над " Градина " изясни кой е направил каскадата: 

Полетът с хеликоптер над плаж " Градина " в ранните часове на 1 юли е бил част от рекламна акция за идно събитие. Това изясни пред Българска национална телевизия Валентин Илиев, който е един от уредниците на полета, поради който шефът на въздухоплавателната администрация може да загуби поста си, както анонсира транспортният министър Георги Гвоздейков.

Илиев изясни, че са спазени всички процедури по сигурност на хората в хеликоптера. По думите му висящите от летателната машина хора са каскадьори.

" Каскадата беше осъществена от експерти. Висящите хора от хеликоптера бяха каскадьори и бяха вързани по специфичен метод с харнеси, тъй че от безвредна позиция сме се погрижили за всичко ", сподели той.

Валентин Илиев посочи, че хвърлените от хеликоптера листчета са от биоразградима хартия. Процесът по разграждането ѝ пък се ускорявал, когато хартията се намокри. Той изясни и за какво брошурите са били под формата на банкноти от 100 $ с лика на Тодор Живков.

" Така вършим отпратка към мястото на събитието на рекламната ни акция - неговата някогашна резиденция до Приморско ", съобщи уредникът на полета.

В момента се прави инспекция кой е разрешил рисковия полет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР