Органите на МВР са предприели са интензивни полицейски действия за

...
Органите на МВР са предприели са интензивни полицейски действия за
Коментари Харесай

Осъдиха 19-годишен фен, стрелял с ракети по време на дербито

Органите на Министерство на вътрешните работи са подхванали са интензивни полицейски дейности за определяне на всички извършители на публичния ред по време на дербито между тимовете на ПФК „ Локомотив ” и ПФК „ Ботев ” на 5 септември, соъбщиха от пловдивската полиция.

„ Служители от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив работят интензивно за определяне на самоличността на причинителите на противообществени прояви на стадион „ Локомотив ”. Припомняме, че в събота, по време на дербито, от бранша за посетители на стадиона бяха изстреляни пиротехнически произведения.

Установен и арестуван бе 19-годишен почитател на гостуващия тим, изстрелял няколко сигнални ракети благодарение на устройство от вида „ химикалка ”. След 24-часовия полицейски арест, му е формиран акт по член 21, т. 11 от ЗООРПСМ. Случаят е докладван на дежурен областен прокурор и с решение на Районен съд – Пловдив на причинителя е наложена възбрана за визити на спортни мероприятия за период до 2 години и полагане на 60 ч. публично потребен труд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР