Оредялите рафтове в британските есупермаркети през последните месеци доведоха до

...
Оредялите рафтове в британските есупермаркети през последните месеци доведоха до
Коментари Харесай

Повече от половината британци се страхуват от недостиг на храна за Коледа

Оредялите лавици в английските есупермаркети през последните месеци доведоха до това, че над половината от всички хора на Острова се тормозят от дефицит на хранителни артикули на Коледа. Това пишат английските медии, базирайки се на ново изследване.

Анкетата е проведена от доставчика на услуги Ensono и демонстрира, че 71% от хората са забелязали дефицит на храна през последните месеци. Същевременно, онлайн извършването на покупки е станало доста по-стабилно от предходната година, като към този момент едвам 57% от хората възнамеряват да купуват каквото и да е във физически магазини отсега нататък.
 Без алкохол за Коледа може да останат жителите на Острова
Без алкохол за Коледа може да останат жителите на Острова

Пореден проблеми във Англия след напускането на Европейски Съюз

84 на 100 от британците въпреки всичко считат, че търговците на дребно са се справили добре, с цел да поддържат относително положителни равнища на запасите с хранителни артикули във време на пандемия.

" През последните 18 месеца търговците на дребно са изправени пред големи провокации, като блокиране, невиждано потребителско търсене и комплицирана мрежа от спиране на световната верига за доставки ", разясняват уредниците на изследването.

Наистина множеството търговци са се справили с предизвикването, поддържайки складови ресурси, които са скъп източник на непоклатимост за потребителите.

" Тъй като клиентите се опасяват от дефицит на артикули тази Коледа, търговците на дребно би трябвало да обезпечат поредно и надеждно потребителско преживяване за купувачите - както онлайн, по този начин и в магазина ", акцентират от Ensono.
 Британски фермери предизвестяват за дефицит на пуйки по Коледа
Британски фермери предизвестяват за дефицит на пуйки по Коледа

Правителството вкарва незабавни промени

Пандемията накара повече клиенти от всеки път да пазарят онлайн, което важи за Англия, Европейския съюз, Съединени американски щати и съвсем целия по-развит свят. Това прави вложенията в разнообразни мощни цифрови оферти от значително значение за веригите, предлагащи питателните артикули.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР