ореден участник от племето на Рибарите напусна „Игри на волята:

...
ореден участник от племето на Рибарите напусна „Игри на волята:
Коментари Харесай

Христа е следващата отпаднала от „Игри на волята: България“

ореден участник от племето на Рибарите напусна „ Игри на волята: България “. Христа се раздели с конкуренцията след тежък дуел със Симона от Ловците. Двете непоклатими дами демонстрираха воля и същински състезателен хъс в първия напълно женски елиминационен конфликт, само че бизнесдамата от Плевен не съумя да се завърне назад в играта. Симона от своя страна резервира целостта на племето и продължава присъединяване си в рисковото шоу.

Битката за съдружници тества ловкостта и точното око на Тодор от Ловците и Станимира от Рибарите, които дадоха всичко от себе си, с цел да завоюват преимущество за съотборниците си. По-умел се оказа Тодор, които от разстояние шест метра закачи своите пет сопи по-бързо. По този метод той съумя да отбрани достойнството на Симона и да завоюва 30 гроша за себе си.



На Арената двете номинирани участнички се изправиха в гладиаторска борба. В началото те трябваше да се измъкнат от клетка, ключът за която се намираше върху серпантина. В този стадий Симона се възползва и от извоюваното предимство от Тодор, което ѝ даде скъпи минути преднина. Най-сложна се оказа частта, в която на състезателките се наложи да усучат дълга 200 метра рибарска мрежа към телата си, с цел да стигнат до числата, нужни им за разгадаване на шифъра. В този съдбоносен миг от конфликта силите на Христа не доближиха и Симона си завоюва мъчно достижимо превъзходство, което ѝ донесе победа.



„ Не съм разочарована. Човек би трябвало да пада, да става и да продължава напред. Гордея се със себе си и с обстоятелството, че изтърпях най-суровите условия в „ Игри на волята “. Много поучения си извадих от престоя тук – би трябвало да ценим и най-малките неща в живота. Трябва да почитаме хората и да ги одобряваме с техните разлики. Дадох препоръки на доста хора, които съм почерпила от персоналния си недопечен опит и си потеглям с високо вдигната глава “, показа Христа.

Следващата седмица колелото се завърта още веднъж и племената влизат в ново състезание за територия. Какво ще бъде настроението в разтърсеното племе на Рибарите и ще съумеят ли играчите да се обединят за победа, която най-сетне да ги води до жадуваната Резиденция? И ще разрешат ли Жътварите и Ловците да бъдат победени? Всичко това ще стане ясно този понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР