ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (AP) — Стивън Дигс не може

...
ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (AP) — Стивън Дигс не може
Коментари Харесай

Билс и Стийлърс, и двамата бяха преброени преди месец, за да се срещнат в плейофите след ралита в края на сезона

ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (AP) — Стивън Дигс не може да приказва по какъв начин противникът на Бъфало в първия кръг на плейофите, Питсбърг Стийлърс обърнаха своя сезон и си осигуриха седмото и последно място в плейофите на AFC през последния уикенд.

Получателят обаче сигурно може да разиска по какъв начин да стане очевидец на решимостта на Билс, когато завоюваха последните си пет мача, с цел да реализиран триумф тяхната четвърта поредна купа на AFC Изток и номер 2 в конференцията.

„ Още четири “ е това, което Дигс прошепна в ухото на куотърбека Джош Алън в неделя, откакто Билс приключиха невероятна серия, като победиха Маями. И Дигс има вяра, че спечелването на още четири мача – което ще включва Супербоул – е постижимо за тим, който счита за изпитан в борби, влизайки в плейофите.

„ Няма да кажа, че се разгорещихме в точния миг, само че започнахме да печелим в точния миг “, сподели той. „ През сезона се случиха неща, които демонстрират, че волята за победа е същинска. И ще продължим да бъдем издръжливи....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР