Орбитинг е следващата степен на гостинг. Но най-добре да обясним

...
Орбитинг е следващата степен на гостинг. Но най-добре да обясним
Коментари Харесай

Развлечението на токсичните мъже – какво е орбитинг?

Орбитинг е идната степен на гостинг. Но най-добре да разбираем тези съвременни думи посредством образци. Представете си, че вашият човек ви пренебрегва, не дава отговор на позвъняванията и известията ви, вие се измъчвате, страдате и с цел да се отвлечете от мрачните мисли, влизате във Facebook. А там – каква изненада! Той! Лайква постовете ви, пръв чете изявленията ви и даже се осмелява да разяснява нещо, само че въобще не реагира на опитите ви да го заговорите.

Какво е орбитинг във взаимоотношенията?

Орбитингът няма нищо общо с името на известната дъвка Orbit. Просто в сходни връзки мъжът се явява планета, която хем държи дамата на разстояние, хем не я изпуска от погледа, т.е. от орбитата си.

Причините за наблюдението на хората са разнообразни: някои, късайки, си оставят малка врата, с цел да имат опция да се върнат, в случай че им скимне, и не изпускат жертвата от повода; други не желаят напълно да губят  контакт с индивида, към който са показали интерес; а трети просто се интересуват от живота ви и считат, че няма защо толкоз да говорите (в този случай става дума най-много за някогашни съученици или сътрудници от предходна работа). Такава връзка без задължения е класическо събитие в обществените мрежи.

Как да реагирате на орбитинг

Най-лесно ще се отървете от упражняващия орбитиг, като блокирате досадния „ разузнавач “ и – кой от кое място е!

Полезен табиет е да проверявате понякога контактите си и да отстранявате хората, с които не поддържате връзка и не възнамерявате в близко бъдеще да възобновите връзките си. Така и описът ви ще стане по-информативен, а и прочувственото ви положение ще се усъвършенства, написа " Обекти ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР