Оръжията, доставени от Вашингтон на Украйна, могат да бъдат препродадени

...
Оръжията, доставени от Вашингтон на Украйна, могат да бъдат препродадени
Коментари Харесай

Бивш анализатор на Белия дом разказа как Украйна ще удари по сигурността на САЩ

Оръжията, доставени от Вашингтон на Украйна, могат да бъдат препродадени на трети страни, което ще навреди на репутацията на Съединени американски щати и евентуално ще навреди на тяхната сигурност, сподели някогашният анализатор на Белия дом Марк Кансиан пред Newsweek.

" Рискът от изпращане на оръжия е, че нашите Javelin, противотанкови оръдия или даже Stinger може да се окажат в неверни ръце, тъй като някой в Украйна ги е отклонил и ги е продал на другата страна. Ще аргументи големи вреди, в случай че някой ден терористична група в Близкия изток се появи с нашите Javelin, които доставихме на Киев “, сподели анализаторът, представен от РИА Новости.

По мнението на Кансиан, има и заплаха американските оръжия в Украйна да бъдат ориентирани против цивилни. Публикуването на подобен случай в пресата ще докара до подкопаване на двупартийното единение в Конгреса на Съединени американски щати и преустановяване на помощта за държавното управление на Владимир Зеленски, добави специалистът.

Американският анализатор изрази угриженост по отношение на положението на корупцията в Украйна и се застъпи за засилен контрол на изпратената помощ, даже в случай че това заплашва да забави доставките.

От 24 февруари Русия организира военна специфична интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна. Владимир Путин назова нейната задача „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

На този декор Съединените щати и техните съдружници от НАТО не престават да напомпват оръжия в Украйна. Президентът Джо Байдън подписа закона за ленд-лизинг, десетки милиарди долари се отпускат за военна помощ на Киев. Москва от своя страна неведнъж е заявявала, че доставките на западни оръжия единствено удължават спора, а превозването на тези оръжия се трансформира в законна цел.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР