Оръжейно ембарго срещу Турция от типа на наложеното срещу Русия

...
Оръжейно ембарго срещу Турция от типа на наложеното срещу Русия
Коментари Харесай

Гърция ще поиска оръжейно ембарго срещу Турция

Оръжейно ембарго против Турция от вида на наложеното против Русия след анексията на Крим ще изиска от сътрудниците си Гърция, написа атинският всекидневник "Катимерини " в навечерието на Европейския съвет на 10 декември, който се чака да разиска тематиката. Атина ще изиска преустановяване на износа на военно съоръжение за Турция като да вземем за пример на подводниците вид 214, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вече съществува прецедентът с двата френски хеликоптероносача клас "Мистрал ", които бяха поръчани от Русия през 2010 година, само че пред 2015 година доставката им беше анулирана поради анексията на Крим. В същия миг Атина желае да й бъде доставен американски ескадрен миноносец клас "Арли Бърк " - нещо, което наподобява по-вероятно да се случи от когато и да било преди. Също по този начин с бързи темпове върви договарянето на военни спогодби с Израел, Египет и Саудитска Арабия.

"Прото тематика " разказва държавния проект за имунизиране на гръцкото население против новия ковид. За тази цел ще бъдат основани шест големи склада за имунизацията в Атика, Солун, Крит, Патра и Трикала. Ще бъдат конфигурирани 14 огромни фризера за надълбоко заледяване и ще бъдат проведени 1018 центрове за имунизиране. За логистиката ще бъдат употребявани военнотранспортни самолети С-130, както и стотици "доброволно реквизирани " транспортни средства за транспорт на имунизациите под контрола на армията и на полицията.

Желаещите да се имунизират ще се записват посредством цифрова платформа в интернет или посредством великански колцентър, който ще има потенциал за обработва до един милион позвънявания дневно. След това жителите ще получават есемес на мобилния си телефон с часа, в който могат да отидат да се имунизират в съответния локален център.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР