Оръжейните заводи работят на три смени и изнасят. В света

...
Оръжейните заводи работят на три смени и изнасят. В света
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Оръжейните заводи работят на пълни обороти и изнасят продукция за Украйна

" Оръжейните фабрики работят на три смени и изнасят. В света сега няма друго място, което да има потребност от нашите муниции, с изключение на Украйна. " Това съобщи пред БНР някогашният вицепремиер и обществен министър Ивайло Калфин.

По думите му е явно, че оръжията които произвеждаме се озовават в Украйна. Българска социалистическа партия си мисли, че хората са толкоз посредствени, че слушат председателката им, в сравнение с да виждат какво се случва. Целият свят знае, че ние изнасяме оръжие за Украйна, в това число Русия евентуално. Само госпожа Нинова не знае. ", посочи Калфин.

Той добави, че войната в Украйна е затънала в коловозите и ще продължи дълго време.

Бившият обществен министър разяснява и тематиката за. Според него с това гласоподаване България е излязла от безнадеждния път след подписването на контракта с РСМ . Предишното държавно управление постави на трупчета целия развой и блокира разширението на Европейски Съюз ", добави той.

По думите му трайният интерес на България не е някой в Скопие да ни обещае нещо, а да забележим, че нашите съседи са европейска страна. Той съобщи, че е имало. Като има напън би трябвало да дефинираме нашия интерес, а не да се запъваме като магарета, добави Калфин.

Според него методът, по който беше признато решението за рухването на ветото в Народното събрание, не е бил добър и ще провокира реакция в Скопие.
 Президентът: В желанието си да уцели мен, Петков простреля Нинова
Президентът: В желанието си да уцели мен, Петков простреля Нинова

Според Радев френското предложение за РСМ е можело да е доста по-успешно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР