Оръжеен експерт направи изненадващ коментар пред БЛИЦ за стрелбата във

...
Оръжеен експерт направи изненадващ коментар пред БЛИЦ за стрелбата във
Коментари Харесай

Оръжеен експерт пред БЛИЦ с изненадваща версия за стрелбата във Виноградец

Оръжеен специалист направи неочакван коментар пред БЛИЦ за стрелбата във Виноградец. Противно на всички изказвания той отбрани версията, че въпреки всичко е допустимо дете да създаде изстрел с револвер " Глог ". Разбира се с някои разяснения. Според служителя в едно от най-големите столични стрелбища, който пожела анонимност, едно от изискванията е да има патрон в цевта.

" Тогава натискът е от порядъка на един кг и не е мъчно за дете да се оправи с сходно нещо. Зависи доста от това дали е имало револвер в цевта, следователно малко дете не би могло да създаде изстрел, това би трябвало да е главното доказателство в тази ситуация ", съобщи специалистът.

Както БЛИЦ писа, през днешния ден бяха оповестени за първи път детайлности от разпита на шестгодишния Юри, за който се твърди, че е прострелял 47-годишния Наско Тонкев. Окръжният прокурор на Пазарджик разгласи в правосъдната зала, че при разпита на детето, то е споделило, че в нощта на 31-ви август самият Лазар Влайков му е дал бойния револвер " Глог " и е натиснало спусъка. Има очевидци, които настояват противоположното, оповестява БНР.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР