Опустошителните пожари в Гърция продължават да бушуват. Заради огнения ад

...
Опустошителните пожари в Гърция продължават да бушуват. Заради огнения ад
Коментари Харесай

Нашенци край Александруполис: Валят сажди!

Опустошителните пожари в Гърция не престават да бушуват. Заради огнения пъкъл гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис свика водачите на политическите партии и депутатите на изключително съвещание в Народното събрание. Според противопожарните екипи ситуацията се усъвършенства, изключително в регионите, където вятърът утихва. В мощ обаче остава цялостната възбрана за влизане в горски региони.

Вижте и още във включването на Нели Ангелова.

" Всички сме подготвени с една чанта в колата, по цели нощи седим и чакаме момента в който ще ни кажат да напуснем града да тръгнем, автомагистралата е затворена сега, отварят я на 5-10 минути, отново я затварят тъй като огнъят е към автомагистралата. нямаме радио и имаме огромен проблем с интернета по тази причина е слаба връзката, всичко е затворено в града, само работят супермаркетите, хората вървят който излиза върви със маска, заплашителен дим е, пепел пада отвред като сняг ", съобщи Галя Бакалова, гражданин на Александруполис пред Българска национална телевизия. 

" Все още въздухът в Александрупулис и към Александруполис е отровен, не се диша, мъчно е, туристите там в хотела в който аз работя, през вчерашния ден са напуснали. Аз в никакъв случай не съм виждала такава грозна картинка в Александруполис и към Александруполис ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР