Опустошените бивши миньорски общности все още изостават от останалата част

...
Опустошените бивши миньорски общности все още изостават от останалата част
Коментари Харесай

Без работа и бедни домове: 40 години след затварянето на рудниците, британските миньорски градове все още страдат

Опустошените някогашни миньорски общности към момента изостават от останалата част на Англия десетилетия след затварянето на рудниците, предизвести благотворителна организация.

Говорейки четиридесет години след стачката на миньорите, The Coalfields Regeneration Trust споделя, че тези градове и села са били разочаровани от неналичието на вложения.

Коментарите идват като анкета на BBC в Бившите центрове на минното дело на Англия откриха, че 73% от хората считат, че са видели малко от обещанието на Торите за £15 милиарда да увеличи равнището „ всички, на всички места “. И те към момента страдат от липса на работни места, откакто изгубиха промишленост, в която работят повече от 220 000 души.

Бивш миньор, дядо на четири деца Кевин Хорн, 75, който живее в Мексбъроу, Южен Йорк, сподели пред The ​​Mirror: „ Никога не е било изравнено. Когато напуснах учебно заведение в Роумарш, имаше седем ями в границите на пет или шест благи. Сега има единствено една разрастваща се промишленост и това са опиатите, за съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР