Оптимизиран вариант на приложението излиза в близките дниОптимизиран Skype ще

...
Оптимизиран вариант на приложението излиза в близките дниОптимизиран Skype ще
Коментари Харесай

Microsoft връща Skype за старите Android версии

Оптимизиран вид на приложението излиза в околните дни

Оптимизиран Skype ще зарадва над 40% от потребителите на Android, които към момента употребяват остарели версии на операционната система

Добри вести за потребителите на смарт телефони с по-стари версии на Android идват от Microsoft. Те ще могат да употребяват още веднъж настоящ и поддържан месинджър Skype.

Microsoft заяви, че пуска нова усъвършенствана версия на Skype за устройства под ръководство на Android от 4.0.3 до 5.1. Статистика на Гугъл сочи, че делът на тези устройства през февруари възлиза на към 42%, т.е. от новото предложение могат да се възползват голям брой консуматори.
още по тематиката
По-рано, през лятото на предходната година, Microsoft приключи поддръжката на Skype за устройства със остарели версии на Android. Сега, наподобява, компанията желае да си върне част от изгубените Android консуматори.

Обновяването до усъвършенстван Skype за Android 4.0.3-5.1 ще стартира в околните дни, като в границите на няколко седмици версията ще доближи до всички съществуващи устройства. Според някои източници, новата версия на приложението в действителност е Skype Lite, която към този момент е налична в избрани райони.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР