Оптимизацията удължава времето за работа на батерия с около 25%Смартфонът

...
Оптимизацията удължава времето за работа на батерия с около 25%Смартфонът
Коментари Харесай

Leagoo Power 5 въвежда RealPower технология

Оптимизацията удължава времето за работа на батерия с към 25%

Смартфонът Leagоo Power 5 впечатлява с батерия с потенциал от 7000 мАч

Един от най-атрактивните артикули на завършилото неотдавна изложениe MWC 2018 в Барселона беше смарт телефонът Leagoo Power 5, който е първият в портфолиото на компанията с технология RealPower за удължение на живота на батерията.

Leagоo Power 5 впечатлява с батерия с потенциал 7000 мАч и технология за бързо зареждане 5V5A, която в съчетаниe с RealPower обезпечава няколко дни самостоятелна работа. Всички бъдещи устройства на Leagoo ще разчитат на тази технология.

Leagoo RealPower удължава с 25% живота на батерията, в съпоставяне със смарт телефоните със същите характерности и потенциал на батерията. Технологията усъвършенства работата на основните съставни елементи на смарт телефона, включително процесор, оперативна памет, батерия и екран.

Основната камера, ситуирана гърба на смарт телефона, е двойна – 13MP+2MP

Leagоo Power 5 дава огромен 5,99-инчов екран с резолюция FHD+, или 2160×1080 пиксела, изпълнен в съответствие 18:9. Моделът разчита на осемядрен процесор Media Tek MT6763, допълнен от 6GB оперативна памет и 64GB сторидж.

Основната камера, ситуирана гърба на смарт телефона, е двойна – 13MP+2MP, а предната камера за селфи има резолюция 13MP. Устройството работи под ръководство на операционна система Leagoo 5.0 OS, основана на Android 8.1, и ще се продава на последна цена от $229,99.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР