Optifleet, софтуерът за управление на автопарка, разработен от Renault Trucks,

...
Optifleet, софтуерът за управление на автопарка, разработен от Renault Trucks,
Коментари Харесай

Renault Trucks въвежда мобилна версия на Optifleet

Optifleet, софтуерът за ръководство на автопарка, създаден от Renault Trucks, към този момент се предлага и в мобилна версия. Където и да се намирате, към този момент имате достъп в действително време до информация за Вашите камиони.

Приложението Optifleet към този момент може да се употребява на мобилни телефони или таблети, което разрешава превозвачите да наблюдават товарните си коли на всички места и когато и да е и бързо да реагират на непредвидени събития.

Опростеният интерфейс на приложението Optifleet обезпечава достъп на мениджърите на автопарк до техните коли с едно кликване безпроблемно да разпределят нови задания (My fleet now) или да наблюдават и правят оценка метода на шофиране и ръководство на камиона на всеки лидер (Ecoscore). Приложението има три модула, които оказват помощ на превозвачите да усъвършенстват държанието на водачите, да ръководят дейно автопарка и да управляват оперативните разноски:

- Модулът Check дава техническа информация за транспортните средства, която е изключително потребна за понижаване на разхода на гориво и излъчванията на CO2. Това включва функционалността Ecoscore, която наблюдава и проучва стила на шофиране и дефинира областите, в които могат да се подхващат дейности за понижаване на разхода на гориво.

- Модулът Map локализира върху карта транспортни средства в действително време,
като проучва и предлага усъвършенстван вид на маршрутите.

- Модулът Drive обезпечава информация за времето на шофиране и разрешава да
се реализира отдалечен достъп до данните от картите на лидера и паметта на тахографа.

С новото мобилно приложение на Optifleet, Renault Trucks развива в допълнение своите решения, с цел да обезпечи поддръжка на превозвачите, ангажирани с следенето и намаляването на разхода на гориво и излъчванията на CO2. Благодарение на ръководството на автомобилния парк в действително време, операторите могат да реагират по-бързо и да усилят рентабилността, като в същото време усилят удовлетвореността на своите клиенти. На процедура Optifleet дава опция да се генерират спестявания до 5 000 евро на година за транспортно средство.

Мобилното приложението Optifleet към този момент е налично за евакуиране от AppStore и Гугъл Play. Използването на приложението предстои на абонамент за услугата Optifleet.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР