Оптичната мрежа на Нетера в София вече има по-голям капацитет

...
Коментари Харесай

Нетера увеличи капацитета на оптичната си мрежа в София


Оптичната мрежа на Нетера в София към този момент има по-голям потенциал посредством PON технология
(снимка: Татяна Чохаджиева / предоставена от Нетера)

Телекомуникационният снабдител Нетера умножава потенциала на новата си оптична мрежа в София посредством модерна технология, наречена PON (Passive Optic Network). Тя ще разреши по-бързо присъединение на бизнес клиенти при обезпечена скорост на услугата, оповестиха от компанията.

PON работи посредством мултиплициране на разнообразни дължини на вълната на светлината в едно и също оптично влакно, което разрешава гъвкаво ръководство на наличния потенциал. По този метод Нетера може да употребява най-оптимално своята оптична инфраструктура и да предлага по-голям потенциал на всеки клиент.
още по темата
В резултат на модернизацията на мрежата, потребителите ще получат обезпечено цялостен потенциал на услугата, защото PON разделя и усъвършенства потенциала на връзката според от потребностите на клиента. Това разрешава на Нетера да обслужва разрастващи и разширяващи се бизнеси с доста по-гъвкава услуга.

Към момента Нетера има и ръководи 4 дейта центъра и лична световна мрежа с над 200 точки на наличие допълнително от 65 страни. Компанията поема ангажимент, включително финансов, да дава услуга без спиране (т.нар. SLA), в композиция с други услуги за киберсигурност и DDoS отбрана.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР