Оптичната мрежа на Мтел (част от A1 Group), вече покрива

...
Оптичната мрежа на Мтел (част от A1 Group), вече покрива
Коментари Харесай

Оптичната мрежа на Мтел покри 1000 домакинства в Банско


Оптичната мрежа на Мтел (част от A1 Group), към този момент покрива и огромна част от град Банско, като от април предлага на потребителиет висококачествена интерактивна телевизия и оптичен интернет. „ Компанията работи над подобряването на закрепената си мрежа в най-големия ни зимен курорт през последната година и през април 1000 семейства ще имат достъп до обновените услуги “, обявиха от Мтел. Операторът обаче възнамерява до края на това лято оптичната мрежа да покрие общо 3500 семейства в курортния град.

 Стара къша в Банско. Снимка: Wikipedia. фотограф: Elena Chochkova

Стара къща в Банско. Снимка: Wikipedia. Фотограф: Elena Chochkova

Интерактивната телевизия на Мтел обезпечава редица новаторски функционалности, в това число „ ТВ Архив”, посредством която клиентите могат да гледат наличието на даден канал, излъчено до 7 дни обратно. Достъпни са и функционалности „ връщане” и „ пауза”, както и „ пускане отначало”, посредством която фенът може да върне цяло предаване от неговото начало. „ По този метод се заобикаля продължителното ръчно приплъзване при по-дълги излъчвания, филми или спортни събития “, изясняват от оператора. Другите функционалности на IPTV предлагането са запис запис на наличие, „ картина в картината “ и други

Оптичният интернет, който Мтел предлага към този момент и в Банско, дава скорост към потребителя до до 1000 Mbps (в която евентуално е включен и служебния трафик (overhead) за администриране на услугата). От Мтел дават обещание една и съща скорост и към клиента, и към мрежата, като този пакет (Мтел нет 1000) се преддлааг за 99,99 лева на месец с двугодишен контракт.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР