Определят го като специалното оръжие, което Лудогорец притежава преди сблъсъка

...
Определят го като специалното оръжие, което Лудогорец притежава преди сблъсъка
Коментари Харесай

Жосуе Са: Ако се разпиша срещу "Брага" и за "Лудогорец", ще е запомнящо се

Определят го като специфичното оръжие, което " Лудогорец " има преди конфликта с " Брага ". Той е португалец и някогашен футболист на локалния зложелател – " Витория " Гимараеш. За Жосуе Са днешният двубой с португалския отбор ще бъде специфичен. Въпреки че е бранител, той знае доста добре какво е удовлетворението да се разпишеш против " Брага ".

" Спомням си попадението. Беше през 2017 година Много специфичен миг. " Витория " Гимараеш не беше побеждавал " Брага " в техния дом от 15 години. Благодарение на моето попадение, успяхме да стигнем до триумфа. Нещо повече – с успеха си, успяхме да ги изпреварим в класирането. "

" Всичко това обаче е в предишното. Ако съумея да се разпиша против " Брага " с екипа на " Лудогорец ", ще бъде нещо още по-запомнящо се за мен. "

Жосуе Са не се счита за тайния коз в ръкава на " Лудогорец " в днешния мач, само че признава, че има с какво да способства за триумфа.

" Много постоянно виждам мачове от португалския хайлайф. Затова и съм осведомен с играта на " Брага ". Опитвам се да дам допустимо максимален набор от информация на своите съотборници, с цел да бъдат оптимално готови. ", споделя португалецът.

Сезонът е съвършен за бранителя, който даже има на сметката си 3 попадения. Жосуе Са има вяра, че довечера може да е време за четвъртия му гол.

" Не мисля чак толкоз доста дали ще отбележа или не. Моята задача е да запазя нашата врата. Ще направя всичко належащо, с цел да се оправим чудесно в отбрана. Що се отнася до " Брага "... Нищо няма да им кажа. Няма да им оказа помощ с никаква информация. Предпочитам да запазя безмълвие и да се срещна очи в очи на терена. "

Срещата сред " Лудогорец " и " Брага " ще бъде излъчена онлайн по bTV Action от 19:45 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР